XHELE PËR SANITARI

SHIFRA: 9004
Karakteristikat:
Zheleja per sanitari eshte preparat qe I dedikohet per pastrimin dhe higjijenen e toaleteve . Permbane perberes aktiv, dezinfektues dhe freskues, ekstrakt te borzilokut dhe arome te pishave . Nuk permban acid, alkalije dhe fosfate. Perdoret pa maske dhe doreza mbrojtese sepse nuk iriton lekuren dhe organet e frymarrjes. Perdorimi I vazhdueshem I preparatit pengon formimin e gelqeres nga uji. Formon shkelqim pa gervishtje.
Veprimi:
Preferohet amvisrive per pastrim te rregullte te banjove dhe tere sanitarise .Ka veprim antibacterial ndaj bakterieve gram positive dhe gram negative, freskon dhe aroma freskuese ndihet nje kohe te gjate. Menyra e perdorimit: Perdoret duke I lyer siperfaqet e lagura me syngjer dhe lihet te veproj 15-20 dhe pastaj lahet me uje. Vepron me shkelqim te madh pa I demtuar siperfaqet e pastruara. Ne siperfaqet e pastruara formon nje film dhe ky film nuk lejon qe pikat e ujit, yndyres dhe papastertive te mbeten ne ato siperfaqe . Perveq banjove me kete produktmund te dezinfektojme edhe siperfaqet siq jane: parketi, dorezat e dyereve, karrigat etj.E tretur me uje kemi nje frskues te mire per ambiente me arome te pishes. Nga eksperienca e perdurueseve: – Ndihmon ne largimin e lythave. – Tretja e bute perdoret per mirembajtjen e parketit.