SHAMPON PËR TEPIHA

ŠIFRA: 9014

Karakteristikat: Permban ekstrakt te borzilokut, materie biotretese.
Veprimi:
Shamponi per tepih me ekstrakt te borzilokut eshte product me teknologji te re per pastrimin e tepihave me dore dhe maqine. Menjanon papastertite nga tepihat dhe gjerat tjera te tekstilit. Ekstrakti I borzilokut ne formulen e ketij preparati ka efekt dezinfektues.
Menyra e perdorimit: Perdoret tretja 10 liter uje me 100ml shampon per tepih.