PASTA PËR AMVISËRI

SHIFRA: 9001
Karakteristikat:
Perrmban ekstrakt borzilokut dhe glycerin ashtu qe ne menyre efikase vepron ne lekure. Preparat shume efikas per pastrimin e siperfaqeve tejet te ndyra dhe te yndyrshme, e cila ne te njeten kohe dezinfekton dhe freskon
Perdorimi:
Perdoret ne amvisri per pastrimin e elementev te kuzhines, siperfaqeve te gatimit ne kuzhine, eneve modern, sanitarise, pjeseve plastike, plakat e murve dhe te dyshemeve, gjesndeve metalike ( baker, argjend, ari …) Siperfaqeve te perdorura jep shkelqim. Ne menyre efikase menjanon gelqeren dhe ndryshkun duke mos demtuar siperfaqen. Kjo paste eshte preparat tejet ekonomik dhe ekologjik.
Menyra e perdorimit:
Pasta vendoset ne siperfaqe te lagur ne nje shtrese te holle dhe lihet per disa minuta te veproj, pastaj lahet apo pastrohet me lecke te lagur. Eshte me rendsi qe ne paketim te mos depertoj uji, pra materija aktive miret me duar,sepse ne kontakt me ujin materija aktivizohet.
Nga eksperienca e perdoruesve:
– Nese nje luge te pastes e tretur ne uje mund te perdorim per zierjen e teshave te bardha.
– Per perdorim te furres, duhet te jete furra ne temperature 50º C, te lagen siperfaqet te cilat deshirojme te pastrojme dhe te lyejme me paste. Presim qe 1h dhe pastaj e fshijme siperfaqet .
– Te djegurat nga vaji, hekuri apo ujet vale me pare ftofen me uje te ftofte dhe pastaj lyhen me paste . Lihet te veproje 30 minuta.
– Mund te perdoret per piling te brrylave, thembrave, gjunjeve dhe fetyres sepse permban zalle kozmetik/
– Zbute thonjet e forte.
– Shume shpejte I thane lythet.
– Perdoret per pastimin e nxehmsit ne maqinen e teshave. Kur te lahen teshat e bardha ne detegjentin e teshave qesim 1 luge te mesme paste dhe gelqerja nga nxehmsi pastrohet gjate larjes.