KONCENTRAT UNIVERZAL PËR PASTRIM

SHIFRA: 9008
Permban ekstrakt te borzilokut dhe kalendules, glycerin dhe materije bioaktive.
VEPRIMI:
Pastron qelqin, porcelanin, qeramiken, drurin, siperfaqet e ngjyrosura si he mund te perdoret per larjen e automobilave dhe maqinave.

MENYRA E PERDORIMIT:

– Per pastrimin e stolive – rtretje 1:5
– Per larjen e maqinave te automobilave
– Tretej 1:3
– Per pastrimin e gureve gelqeror
– Tretje 1(ufull):2(koncentrat)
– Per pastrimin e xhamave – tretje prej ½ litra uje dhe disa pika koncentrat
– Per larjen e teshave ne maqine dhe dore –  kombinimi 2 kapak koncentrat universal dhe koncentrat per tesha
– Menjanimin e njollave – ne vendin e njollosur qiten disa pika koncentrat te paster, lihet qe te reagoj disa minuta pastaj te teret dhe pas terrjes kalohet me brushe.

Mund te perdoret per njollat nga kafja, ndryshku, yndyra,pemet, vajnat, fllomasterit, shminkave, ngjyrat nag tepihu, teshat dhe nga materialet tjera. Nese njollat nuk hiqen me te paren here ateher provoni ehe disa here.
EKSPRIENCA E PERDORUESVE:
Koncentrati universal mund te perdoret per larjen dhe te adhuruesve shtepiak. Tretja 1 liter uje dhe 5 pika koncentrt per sterpikjen e luleve. Tretja e koncentratit dhe ujit mund te perdoret per sterpikjen e teshave ne menyre qe te hekurosen me lehte. Per pastrim kimik te teshave – tretje 1 liter uje dhe nje luge te vogel koncentrat, me brush te kalohet ne teshat nga materiali.