KONCENTRAT PËR TEPIHA

SHIFRA: 9009
Permban ekstrakt te borzilokut dhe biomaterije active.
Perdorimi:
Perdoret per larjen e tepihave me maqine dhe me dore, larjen materialeve mebell, palltave, uleseve te automjeteve. Mund te perdoret ne te gjitha maqinat me brusha.
Nuk ka veprim te demshem gjate terjes.
Menyra e perdorimit:
Tretja behet nga 2 l uje dhe 1 kapak te koncentratit. Siperfaqja e cila deshirohet te pastrohet me pare kalohet me thithese elektrike, pastaj me tretje formohet shkuma he ajo shkume shperndahet ne siperfaqe dhe lihet te qendroje 6 ore, kurse per efekt me tem ah nese siperfaqet jane teper te perlyta lihet shkuma gjate tere nates te qendroj pa u shkelur dhe pastaj perseri kalohet me thithese elektrike .
Si vepron koncentrati ?
Shkuma i terheq grimcat e papastertise dhe I nxjerr ne siperfaqe te tepihut. Pasi qe koncentrati e kryen punen e vete duhet qe te thithet me thithese elektrike dhe ajo papastertite do te menjanohen plotesishte.
Eksperienca e perdoruesve:
Nese pastrohen palltat, atehere duhet te kalohen mire me brushe. Njollat e vjetera duhet te lyhen me koncentrat te paster para se te shperndahet shkuma . Nese njollat nuk hiqen me perdorimin e pare procesi perseritet . Nese njollat nuk hiqen edhe pas perseritjes se procesit te pastrimit me koncentrat atehere perdoret pasta per ameviseri apo koncentratin univerzal.