KONCENTRAT PËR PASTRIMIN E MERMERIT DHE PLLAKAVE TË QERAMIKËS

SHIFRA: 9013
PERDORIMI DHE KARAKTERISTIKAT:
Permban ekstrakt te borzilokut, materie biotretese Preparat special per pastrimin e siperfaqeve te fort ate dyshemeve, mureve, shkalleve, te qeramikes, betonit, mermerit etj. Pasiqe eshte preparat ekologjik me materie biotretese mund te perdoret edhe ne hapesira te mbyllura. Ka veprim frekesues dhe arome te mire. Preparati eshte koncentrat dhe mund te perdoret per pastrim edhe me dore edhe me maqine. Perzihet 2 l uje dhei 20 ml koncentra ( 5 kapak) . Nje concentrate perdoret per 25 pastrime