KONCENTRAT PËR ENË

SHIFRA: 9007 500ml
SHIFRA: 9017 250ml
Karakteristikat:
Permban ekstrakt te borzilokut dhe glicerin.
Veprimi:
Pasiqe permbane ekstrakt te borzilokut dhe glicerines vepron shume mire ne duare prandaj personat me lekure te ndieshme mund te perdorin pa doreza. Vepron edhe me uje te ftofte, dezinfekton enet dhe jep shkelqim te madh . Nuk le njolla ne qelq dhe ne escajg prandaj per kete arsye nuk duhet as te fshihen enet pas larjes. Pastron poashtu sifonin e lavamanit dhe gypat e kanalizimit.
Menyre a perdorimit:
Koncentrati perdoret I tretur ne uje 1:8 gjer 1:10. Zevendeson 4,5 l. deri 5 l.detergjentin me kualitativ per larjen e eneve prandaj edhe arrihet kursim I madh ne amevisri.
Eksperienca e perdoruesve:
– Teresisht eshte i pademshem nese arrin ne organet e tretjes gje qe ndodh shpesh me rastin e mosshperlarjes se mire te enevedhe te gotave.