GALANT KREMA

SHIFRA : 9203
Gallant krema Karakteristikat
Krema pangjyrë e cila përmban jasemin , mirëmban dhe mbron të gjitha gjësendet e lëkurës natyrale dhe artificiale . ( xhaketa , çizme , këpucë , mobilje lëkure ) . Veprimi i jep lëkurës një shkëlqim të madh, zbut dhe e ushqen lëkurën
SI TË PËRDORET :
Me një leckë pambuku lyhet një shtresë e hollë e kremit , lehet të qëndroj pastaj fshihet me një leckë të thatë . Zëvendëson 40 kuti standarde të kremës për këpucë . Për mbrojtjen e këpucëve mjafton që këpucët të lyhen një herë në javë . Xhaketat e dimrit të lyhen në pranverë dhe te palohen, pastaj në vjeshtë, kur keni nevojë për to përsëri ,atëherë vetëm i fshini dhe do të jenë të pastërta dhe të ndritshme .
Nga eksperienca e përdoruesve të rrjetit :
Nëse leckën me të cilën e kemi lyer këpucët i fusim mbrenda këpucëve dhe i lëmë brenda natës në këpucë ( atlete , këpucë, çizme ) ,do të neutralizoj erën dhe bakteriet . Me krem mundet që herë pas here të lyhen edhe këmbët dhe bërrylat , dhe kështu parandalohet formimin e trashjesh së lekurës në thembëra dhe poashtu e pastron shtresën e formuar të lekurës he thembërat zbuten . Kremi mund të përdoret për të zbutur edhe njollat e moshës .