DETERGJENT PËR XHAMA

SHIFRA: 9003 

Karakteristikat:
Permban ekstrakt borzilukuti cili ka veprim antibakterial dhe arome te mire.
Veprimi:
Efektet jane te shumellojshme:pastron dhe dezinfekton xhamat, jep shkelqim, ne xhama formon nje film mbrojtes i cili pengon mbetjen e pikave te ujit dhe poashtu zvoglon efektin e perlyerjes se xhamave. Xhama nuk mjegullohen dhe nuk ngrihen gjer ne temperature -5° C. Poashtu me sukses pastron siperfaqet me shkelqim dhe siperfaqet e ngjyrosura te mobiljeve. Per shkak te perqindjes se madhe te bosiliumit mund te perdoret si preparat kunder mushkonjave. Ndikon ne eliminimin e mojlcave. Menyra e perdorimit: Per pastrimin e xhamave perdoret tretja 1:1 ose 1:3 varesisht nga papastertia e xhamave dhe pastaj fshihet me lecke te terur. Ter kohen derisa eshte filmi mbrojtes ne xhama, xhamat pastrohen vetem me lecke te terur, vetem atehere kur filmi mbrojtes hiqet nga xhamat , atehere pastrohet me tretje te detergjentit. Per ekranet e TV, xhamave te veturave, pasqyrave, syzave me se miri eshte te perdoret vetem koncentrati pa u tretur sepse nuk lejon mjegullimin dhe ngrirjen . Nga eksperienca e perdoruesve: – Per mbrojtjen nga mushkonjat mjafton qe pjeset e zbuluara te trupit te lyhen me koncentrat apo te sterpiken me tretje. Nese nuk keni vepruar me kohe dhe ka ardhur deri te pickimi atehere duhet qe ate vend te lyhet me koncentrat dhe nuk do te kete kruarje dhe pezmatim . – Pastrimi i mobiljeve me kete detergjent nuk lejon qe te mbledhet pluhuri ne siperfaqe te mobiljeve. – Per eliminimin e moljcave mjafton qe te sterpiken siperfaqet e nevojshme me tretje 1:1 si shtrati, jasteku, ormanet tepihu, etj.i. – Nese sterpiken lulet me tretje 1:5 nuk lejon qe te pluhnosen shlejt dhe poashtu ndihmon ne rritjen e luleve. – Me detergjent te zbutur mund te sterpiken teshat para se te hekurosen . Teshat e terura sterpiken me 1:3 pastaj hekurosen.