ANTISTAT.PREPARAT PËR PASTRIMIN E XHAMAVE

SHIFRA: 9307

Karakteristikat:
Perdoret per pastrimin e qelqit dhe siperfaqeve te tjera shkelqyese . Preferohet per pastrimin e syzave, telefonave mobil, monitoreve. Permban ekstrakt te borzilokut prandaj edhe ka efekt dezinfektues.

 

Veprimi:
Ne siperfaqe ku perdoret , formon nje film mbrojtes, antistatic, gje qe zvoglon efektin e perlyerjes.

Menyre e perdorimit:
Siperfaqja sterpiket disa here ne nje distance prej 20 cm, pastaj fshihet me nje lecke te thate.