SHAMPON PËR FEMIJË

SHIFRA: 9113
Karakteristrikat:
Përmban substanca natyrore aktive dhe ekstrakt kamomili. Kamomili (Matricaria Chamomilla) është si Anti-inflamator, antibacterial dhe qetësues në lëkurë.
Efekti:
Shamponi për fëmije për larje, ka një kombinim ideal i ekstraktit të kamomilit dhe përbërësit natyrorë aktive që ofrojnë pastrim efektiv me një efekt i dobishëm për lëkurën dhe flokët .PH ishte rregulluar sipas lëkurës dhe lëkura bëhet e pastër dhe të butë pa irritim, nuk thahet dhe nuk qërohet .Flokët marrin pamje më të shëndetshëm, duken më me shkëlqim.