SHAMPON PËR BEBA

SHIFRA: 9114
Shamponi për bebe është e dedikuar për larjen dhe trajtimin e lëkurës së bebave me përbërsit natyral me ekstrakt të kamomilës, -pantenolit ( vitamina E) dhe calendula officianalis.
Është neutral dhe nuk e irriton lëkurën dhe sytë.