KREMA PËR BEBA

SHIFRA: 9205

Bebi Krema 3+
Kombinim I përkryer I ekstraktit të kamomilës dhe komponenteve active . Përdoret çdo ditë për mirëmbajtjen e lëkurës së ndieshme të bebes. Krema quhet edhe 3+ që do të thotë në veprim të trefishtë të kremës
-Mirëmbanë
-Mbron nga inflamimet dhe infekcionet
-Lëkurën e bënë të butë