SPREJ PËR FRESKIMIN E GOJS

SHIFRA:9306
Karakteristikat:
Preparat ekologjik antibakterial , I cili përveq komponenteve aktive përmban edheekstrakte të bimëve mjekuese: borzilok, kantariona, menta dhe ž Salvia officinalis.
Veprimi:
Borziloku (Basilicum Ocimum) ka veprim antibakterial dhei antiseptik (parandalon zhvillimin e mikroorganizmave). (Salviae Folium) është bimë aromatike e cila përdoret kundër të kallurit e fytit dhe mjekimin e rrugëve të frymarrjes. , freskon. Kantarioni (Hypericium Perforatum) ka ndikim analgetik, bakterik dhe antvirusal. Nana(Menthae Piperitae Folium) ka veprim antiseptic (parandalon zhvillimin e mikroorganizmave). Eliminon erën e keqe te gojës.
Ështe shumë efikas per parandalimin e ftofjes.
Të sëmurë t nga astma munden dukshëm të zvogëlojnë përorimin e pompmave neqoftëse përdorin këtë sprej të LImesit për freskimin e gojës.