Rosa Fresh koncentrat

 

SHIFRA: 9303

Përmban komponente active te borzillokut, kantarionit, menta dhe Salvia officinalis. Ka ndikim të madh antibakterial dhe shije te mire. Freskon gojën.
metoda e përdorimit
Në 10-20 ml. pika të ujit, treten 5-10 pika të koncentratit dhe me atë tretje shpëlahet fyti.
Nga eksperienca e konsumatorëve:
– Ndihmon në shfryerje e cila vjen si pasoj e qëndrimit ulur një kohë të gjate.
– Aplikohet me sukses për dhimbje kronike të nyjeve dhe dhimbje të kokës. Vendi I pezmatuar fërkohet me ujë dhe himbja ndalet pas pak qastesh.
– Përdoret pë uljen e temperatures tek fëmijët.
– Fëmijëve I lehtëson problemin gjatë kohës kur fillojnë të falin dhëmbët e para ashtuqë fërkohet mishi I dhëmbit me lëng.
-Rosafreshi I tretur mund të përdoret edhe për shpërlarjen e veshëve.