PASTA PËR DHEMBË “BELADENT”

SHIFRA : 9302

KARAKTERISTIKAT :
Pasta fluoride me sistem antibakterial . Ajo përmban ekstrakte të bimëve mjekësore : kamomil , borzilok ,kantarion dhe zhalfi . Kamomil ( Matricaria chamomilla ) vepron si anti – inflamator dhe antibakterial . Basil ( Ocimum Basilicum ) është antibacterial dhe antiseptik ( pengon rritjen e mikroorganizmave ) . Kantarioni ( Hypericium perforatum ) është i shkëlqyeshem për lëkurë dhe mukozë , ka efekt analgetik , baktericid dhe antvirusal . Zhalfija ( Salviae Folium ) është ka arome te mire dhe të veçantë . Përdoret si ilaq anti – inflamator per trajtimin e grykës dhe traktit respirator . Qeteson inflamacionin ne kavitetin oral . Vepron si mjet antibacterial , antiflogjistik dhe antiseptik , freskon , qeteson dhe forcon mukozen. Eshte mire per te shperlare gojen dhe fytin . Për shkak të veprimit të saj antiseptik e Zhalfija zvogëlon gjasat e sëmundjes se mishit te dhembeve.
EFEKTI :
Përmbajtja e tij nga ekstraktet e mjekuese te kamomiles, borzilok , kantarionit dhe zhalfijes ndikojne ne mbrojtjen dhëmbët dhe mishit . Jep bardhësi e shkëlqyer dhëmbëve tuaj .