PASTA PËR DHEMBË “ROSADENT”

SHIFRA: 9301

Karakteristikat:
Pastë fluoride me ekstrakte të bimëve mjekësore. Ajo përmban një mbushëse LP posaçërisht me grimca të rrumbullakosura që i japin efektin e “butë” të pastrimit pa dëmtuar sipërfaqen e dhëmbëve, dhe gjithashtu vepron si shkëlqyes(menthae piperitae Folium) është një prej bimëve më të njohura të përdorura për shekuj në mjekësi. Nana antiseptik (pengon rritjen e mikroorganizmave), analgjezik, antispasmodic, antibacterial, qetësues, anti-virale dhe në mënyrë efektive trajton shumë çrregullime dhe infeksione. Ndihmon me sëmundje të mishit të dhëmbëve dhe halitosis. Sage (Salviae Folium) është me erë shumë aromatike dhe karakteristike. Ka efekt antidepressant, antiseptik, antispazmatik, baktericid, antiphlogistic, qetësues, efekt tonik, freskon, dhe ndihmon në forcimin e indeve.
Është shumë efikas në shpërlarjen e fytit dhe gojës. Për shkak të veprimit të saj antiseptik zvogëlon gjasat e sëmundjes të mishit të dhëmbëve .
Efekti:
– freskuese
– Pastron dhe I zbardhë dhëmbët
– shkatron bakteret që grumbullohen në gojë
– Zbutë paradentozën
Përdorimi:
Përdoret për larjen e përditshme të dhëmbëve. Pasiqë është e koncentruar, duhet të përdoret në sasi të vogëla për larje në krahasim me pastat e dhëmbëve standarde.