Melem për Vena

SHIFRA: 9403
Për qfarë është I dedikuar ?
Ndihmon në dhimbje dhe tension në këmbë, ënjtje, përmirëson qarkullimin, gradualisht eliminon kapilarët , zvogëlon venat në lëkurë, rikëthen ngjyrën natyrale të këmbëve, forcon enët e gjakut në këmbë, vështirësit në ecje e bën më të lehtë, redukton nxehtit e tepërt në këmbë për shkak të tensionit të enëve të gjakut, duke siguruar efekt të ftohje .
Si funksionon kjo gjë?
Efikasiteti I produktit arrihet me veprimin sinergjik të exstrakta natyrore gështenjës së egër, ekstraktit të borzilok, të cilat janë të lidhura me vajra natyrore bimët të Menthe piperithes. Të gjitha komponentët janë të integruara në substrate nga përbërësit të lehtë hidrofilik aktiv, të cilat thithen më lehtë dhe depërtojnë në shtresat më të thella të lëkurës e cila mundësohet nga natyra e vetë komponentëve aktiv. Melemi është i formuluar në bazë të përbërësve natyral. Përbërësit aktiv kanë origjina plotësisht ekologjike, e pasur me një përmbajtje të lartë të flavonoidesh, elementët (jod, kalcium, kalium, magnez), aminoacidet, proteinat, polyphenols, vitaminë E dhe C, si dhe një numër të madh të vitaminës B-kompleks. Produkti në përbërjen e vet ka mjaftë polysaharie, të cilat janë blloqe ndërtimi të çdo qelizë, dhe me të cilat arrihet në të njëjtën kohë rigjenerimin e qelizave të vdekur që janë rezultat i qarkullimit të dobët të sëmundjeve periferike vaskulare.
Përdorimi :
Melemi përdoret duke I lyer këmbët në tërë sipërfaqe me lëvizjet të lehta dhe kështu duke shkuar nga thembra në pjesët e sipërme të këmbëve. Kur melemi thithet plotësisht dhe këmbët thahen atëherë këmbët lyhen me kremën SPA e cila ka përbamje të trangullit dhe është e pasuruar me ekstraktet e Calendulës dhe vaj jojoba. Procedurën lyerjes është i njëjtë si kur aplikohet melemi.
Vërejtje
EFEKTI ushqyes I kremës dhe kremës për rigjenerim arrihen rezultate të shkëlqyera me efekt terapeutik. Lëkura është e ushqyer, hirdriruar dhe elastike.
Ruajtje
Të ruhet në vend të ftohtë, të errët dhe të thatë,dhe nga kontakti me fëmijë.