MELEM PËR QETËSIMIN E DHIMBJEVE

SHIFRA: 9404
Për çfarë është e dedikuar?
Me përdorimin lokal zvogëlohen pasojat e lëndimeve (sportive si dhe lëndimet të tjera të shumëllojshme), dhimbjet reumatike në nyje, lehtëson dhimbje koke , problemet me sinuset, zvogëlon simptomat e ftohjes dhe gripit.
Përdorimi
Lyhet 2-3 herë ne ditë duke bërë masazhë të lehtë
Vërejtje
Produkti dedikohet vetëm për përdorim të jashtëm .

Ruajtja
Të ruhet në vend të ftohtë, të errët dhe të thatë,dhe nga kontakti me fëmijë.