SHAMPON PËR FLOKË TË THATË

SHIFRA: 9101 500ml
SHIFRA: 9102 250ml

Karakteristikat:
Floket e thate jane si rezultat kur gjendrat e yndyres nuk prodhojne yndyren e mjaftuar qe fija e flokut mbetet e thate. Jo ndodh si shkak I ushqimit te gabuar dhe çrregullimit te hormoneve . Floket e thate jane pa shkelqim, te demtuar, e thate, e holle dhe majat mund te thahen shume lehte dhe mu per kete arsye edhte shume problematike per mirembajtje dhe frizure. Fija e flokut eshte e zbrazet dhe shpesh mbetet pa ajer prandaj vjen gjer te lulezimi dhe kjo eshte e shpeshte per floket e thate. Shamponi permban ekstrakt te kantarionit, calendulas dhe glicerinen. Kantarioni(hypericum perforatum) ka ndikim baktericid dhe antivirusial. Eshte antiseptik . Shtyen tajitjen e hormoneve. Sheron majet e plasaritura te flokut. Ekstrakti I calendula officinalis permireson qarkullimin, e ushqen lekuren e kokes dhe me kete pengon tharjen dhe dehidratizimin e flokut dhe e zbut floket.

Veprimi:
– zvogelon demtimin
– I jep flokut lageshtine dhe yndyren e duhur
– Floku shkelqen – Lekura behet e bute dhe e lemuar
– regjeneron

Nega:
Perdoret per larje dhe tush. Shamponin duhet ferkuar ne koke dhe te lihet te veproje disa minuta pastaj te shperlahet me uje. Pasi permban ekstrakt te kantarionit preferohet personave te cilet kane floket te demtuar dhe te ngjyrosura Shamponi ne baze te ekst. Calendulas dhe kantarionit regjeneron floket te thate dhe kethen pamjen normale, butesine edhe pas fenirimit . Personat te cilet e kane floket te thate nuk iu preferohet terjen dhe zbardhjen e flokut sepse kjo e thane me teper flokun. Floket te thate nuk duhen te ekspozohen diellit dhe ujit te detit, duhet te pakesohet larja e shpeshet. Per te qene floket te shendetshem duhet patur kujdes ne ushqim qe te konsumohen me teper vitamina dhe minerale .