PAKETIMI PËR FLOKË

Shifra: 9210

 KARAKTERISTIKAT:
Produkti për përkujdesje të flokëve me ekstrakte bimore të kamomilit dhe brezës, mjaltë natyror dhe komponente aktive që ndikojnë favorshëm në rrënjët e flokëve dhe në mbrojtjen flokut, duke i dhënë atij një pamje natyrore dhe të shëndetshme.
EFEKTI:
Ekstrakti i brezës (Betulae Folium) vepron si antibakterial, ushqen dhe mbron flokët dhe lëkurën e kokës. Kamomila (Matricaria chamomilla) ka veprim qetësues dhe antibakterial. Produkti është i dedikuar për kujdesin e të gjitha llojeve të flokëve. Në veçanti ka efekt në flokët e thatë, të dëmtuara, flokët të trajtuar me ngjyrë, flokët të trajtuar me acide të ndryshme permanent.
MËNYRA E PËRDORIMIT:
Paketimi aplikohet në flokë të thatë ose të lagur, duke lënë disa minuta për të vepruar (në varësi të llojit dhe shkallës së flokut të dëmtuar ) dhe pastaj shpërlahet me ujë. Në kombinim me shamponin anti-zbokth ndal rrënjen e flokëve dhe stimulon rritjen e saj. Pas larjes lyhet rrenja e flokut dhe lihet ashtu deri në larjen e ardhëshme të flokëve.