LLAKU PËR FLOKË

 

SHIFRA: 9214

Karakteristikat:
Formula e re e eko llakut për flokë me ekstrakte të hithave dhe mështeknës. Llakut nuk përmban ngjitës.

Efekti:
ekstrakti i mështeknës (Betulae Folium) vepron kundër bakterijeve, mirëmban dhe mbron flokët dhe lëkurën e kokës. Ekstrakti i hithave (Urtica dioica) forcon rrënjen e flokut dhe parandalon rënien e flokëve. Flokët mund ti formoni sipas dëshires. Flokëve i jep shkëlqim natyral dhe pamje të shëndetshme. Komponentet aktive favorshëm ndikojnë në rrënjën e flokut.

Mënyra e përdorimit:
të stërpiket në mënyrë të barabartë në flokët e ondulluara.Me pëdrorimin e llakut flokët mbajnë më gjatë formën e duhur.