GEL PËR FLOKË

SHIFRA: 9216
Karasteristikat: përbërësit janë: uji, etyl alkoholi, glicerina, Polyvinyl pyrrolidon, Carbomer, PEG-40 hydrogenated castor oil, D-panthenol, EDTA, parfumi.
Efekti: zheleja për flokë-strong shërben për mirëbajtje të flokëve, e forcon atë, i jep shkëlqim dhe mundëson forminin e cilësdo model të flokëve. Kjo zhele mundëson fiksim të lehtë dhe të shpejtë të flokëve. Polyvinyl pyrrolidon në molekulën e vet përmban numër të madh të amino grupeve të cilat mundësojnë zhelesë të ngjitet për flokë dhe ta mbron atë nga ndikimet e jashtme. Carbomeri me fazën ujore ka për detyrë të qëndrojë në flokë edhe pas tharrjes së saj, gjë që i jep flokëve lagështi , elasticiet dhe volumen. Alokooli mundëson tharrje më të shpejtë të flokëve dhe bashkë me glicerinën mundëson hithrës dhe D-panthenolit që të depërtojnë më shpejtë në flokë dhe lëkurë të saj, gjë që e shpejton qarkullimin e gjakut dhe zhvillimin e qelizave dhe rritjen më të shpejtë të flokëve.