BRILJANTIN

SHIFRA: 9215
Karakteristikat: krema është e prodhuar me principet SPA, rikthen lagështinë dhe elasticitetin flokëve. Në përbërjen e saj hyjnë materialet e zgjedhura posaqërisht si D-panthenol, hithra dhe kalendula.
Efekti: krema rikthen flokëve elasticitetin. Komonentet e yndyrshme japin flokëve shkëlqim, ndërsa emulgatori mundëson lagjen e flokëve dhe lehtësimin e aplikimit të kremës.
Principi aktiv i hithrën, kalendulës dhe D-panthenolt bashkë me materijet e yndyrshme, regjenerojnë flokët e dëmtuara, ushqen dhe ndikon në lëkurën e kokës ashtu që shpejton qarkullimin e gjakut. Kështu inkurajon zhvillimin e qelizave dhe rritjen më të shpejtë të flokëve.
Krema ushqen dhe mirëmban flokët dhe lehtëson krrehjen e flokëve. Me prëdormin e kremës flokët bëhen më të shkëlqyera dhe të shëndetshme.
Mënyra e prëdorimit: krema aplikohet në flokët e thata. Nuk i ngjet flokët dhe lehtë shpërlahet.