BALZAM PËR FLOKË

SHIFRA: 9110
Karakteristikat:
balzami perveç proteinave përmban D-panthenol i cili është provitamin B5. Ai i jep flokëve elasticitet dhe i mbron ato nga tharrja. D-panthenol-i i regjeneron flokët që jane ne fazë te “lulzimit“, përmirson gjendjen e shkatëruar te flokëve. E lehtëson krerjen e flokëve, stimulon regjenerimin e lëkurës se kokës, i ofron elsaticitet dhe butësi. Panthenol-i është paraardhës i pantothenic acid ( vitamin B5 ). Është i prodhuar nga komponenta e gjetur në mjaltë-d-pantolactone. Ndihmon në mbajtjen e lagështisë se lëkurës dhe stimulon regjenerimin e saj. Lëkura e thatë qëndron e butë dhe elastike për nje kohë të gjatë.
Efektet:
balzami për regjenerim të flokëve vepron trefish: reagon në moment si kondicionues i flokëve dhe e mirëmban lagështinë natyrale të tyre. Regullon pH-vlerën. Duke falenderuar praninë e proteinave i regjeneron dhe e permirson strukturën e flokëve të shëndetshme dhe të dëmtuara.
Mënyra e përdorimit:
përdoret pas çdo larje të flokëve, blanshimit, ondulimit të përhershëm dhe ngjyrosjes. Pas lajres së flokëve të aplikohet balzami, të krehen flokët dhe të qëndrojë ne flokë 1 minutë. Pastaj flokët mund të lahen me ujë te vakët dhe të regullohen simbas dëshirës. Ka efekt antiinflamator.