ZBUTËS I TESHAVE

SHIFRA: 9005
Permban ekstrakt te borzilukut dhe arome jorgovanit.
Veprimi:
Teshave I jep butesi dhe freski te gjate . Zvogelon elektricitetin static, ndrydhjen dhe dukshem lehteson hekurosjen . Pas larjes, teshat kane arome te mire nje kohe te gjate . E rrit vetit e thithjes se materialeve dhe I bene me te qendrueshme nje kohe te gjate teshat.
Menyra e perdorimit:
Ne maqine : qitet 2 kapak ne vendin per zbutes ( mjafton per 50 perdorime ). Ne larjen e teshave ne dore , doza vendoset sipas sasise se ujit.
Nga eksperienca e perdoruesve:
Pas perdorimit te zbutesit lehtesohet hekurosja e pamukut, llanit kurse gjerat tjera nuk kane nevoje te hekurosen .
Nuk ka veprim alergjik as te bebat.