FRESKUES I TESHAVE

SHIFRA: 9012

Zbutes i teshave Permban ekstrakt te geshtenjes se eger dhe arome te bohorit. Geshtenja e eger vepron ne tija.

Veprimi:
Materiali ne te cilen perdoret zbutesi duket me bukur, me e bute. Perdoret per te gjitha llojet e materialeve nga pambuku, leshi, materialet sintetike, celuloze dhe te mendafshta. Lehteson hekurosjen, ngjyrat jane me te gjalla, poashtu zgjate qendrueshmerine e teshave si dhe e zvogelon efektin e elektricitetit.

Menyra e perdorimit:
15-25 ml zbutes ne 10 l uje, por duhet me pas parasysh llojin e materialit..