SAPUN I LËNGËT PËR DUARË DHE TRUP

 

Shifra: 9107
Karaksteristikat:
përmban ekstrakt të borzilokut, bari mijëfletësh, kalendulës dhe glicerin. Mbikqyr lëkurën dhe definfekton. Efekti: Ekstrakti i borzilokut (Basilicum Ocimum) vepron kundër bakterijeve dhe është antiseptik (parandalon shfaqjen e mikroorganizmave). Ekstrakti i barit mijëfletësh (Achilea Millefolium) është gjithashtu antiseptik, vepron kundër proceseve inflamatore të lekurës, qetëson lëkurën e cila ka tendencë për iritime, ndihmon epitelizimin. Ekstrakti i kalendulës (Calendula Officinalis) zbut lëkurën dhe ndihmon qarkullimin e gjakut. Glicerina ushqen dhe zbut lëkurën.
Mënyra e përdorimit:
në raste kur punohet me ndytësira të forta, të fërkohen duart me këtë sapun i cili do të parandalon që ndytësira të depërtoj në poret e lëkurës. Vërejtet nga rrjeti: në të gjitha moshat vepron kundër puqrrave në fytyrë. Përdoret si pastë për ruarje, largon makijazhin dhe është i shkëlqyer për larjen e flokëve. Në kombinim me kremën familijare, pastron fytyrën kurse lëkura bëhet e butë, e lëmuar dhe elastike.