SAPUN I LËNGËT ANTIBAKTERIAL

Shifra:9108
Karasteristikat:
përmban ekstrakt të borzilokut, glicerin dhe oktopirox. Sapuni i lëngshëm antibakterijal përfaqëson kombinimin ideal të

ekstraktit të borzilokut dhe komponenteve aktive të cilat veprojnë në spektër të gjërë të bakterijeve. Oktopiroxi është

mjekues i cili depërton në tërë lëkurën dhe vepron kundër bakterijeve. Është antiseptik i fortë- ndalon zhvillimin e

mikroorganizmave. Borziloku (basilicum ocimum) është shume e qmuar për vetitë mjekuese. Në fleta gjinden karbohidratet,

proteinat, vitanima A dhe C, thartësira, vajra esenciale. Bima e tërë është mjekuese njëlloj si fara. Borziloku ka përdorim

të shumëfishtë. Parandalon rënien e flokëve, forcon rrënjën e flokut dhe ndihmon ne rritjen më të shpejtë të saj. Zvoglon

djeristjen dhe qetëson. Stimulon qarkullimin e gjakut, ndihmon në ringjalljen e lëkurës së lodhur, i jep asaj shkëlqim dhe

përmirëson tonusin. Ndihmon në luftë kundër akneve. Vepron si antiseptik dhe antibakterijal ( ndalon zhvillimin e

mikroorganizmave).
Efekti:
– dezinfekton
– vepron në spektër të gjërë të bakterijeve
– stimulon qarkullimin e gjakut- ringjall lëkurën e lodhur.
Mënyra e përdorimit:
përdoret për larjen e çdoditëshme të duarve, të trupit dhe për higjienën intime. Me kombinimin e këtij sapuni dhe kremës

familijare përfitojmë efektet mjekësore dhe efeket e melemit. Me lajren e rregullt të këmbëve me këtë sapun dukshëm zvoglohet

shfaqja e erës së pakëndshme. Efekt më të fortë kemi nëse sapunin e fërkojmë në këmbë të thata. Rekomandohet për larjen e

duarve të fëmijeve ( mrojtja zgjat 4-5 orë).
Vërejtet nga rrjeti:
ndihmon në reduktimin e reakcioneve alergjike, këpurdhave ,sëmundjeve infektuese si dhe të gjitha ndryshimeve në lëkurë.

Personat me konjuktivis dukshëm kanë reduktuar dhe larguar problemin duke larë sytë me këtë sapun.