QUMËSHT PËR TRUP NGA ALOE VERA

SHIFRA: 9211
Qumshti hidratant universal për trup nga Aloe Vera
Karakteristikat:
Përmban ekstrakte aloe verës dhe Calendula, vitaminë A dhe vitaminë E. Qumësht ushqen lëkurën, hidriron dhe i jep vitaminat e nevojshme, minerale, aminoacidet, enzimat, acide të pangopura yndyrore esenciale, të cilat gjinden në Aloe Vera. Qumësht jo vetëm ushqen lëkurën, por edhe ka një efekt shërues, sepse sepse ka përbërës aktiv mjekues të cilat I përmban Aloe vera, duke eliminuar dhimbjet, parandalon infeksionet dhe bënë shërimin e shpejtë të plagëve të shkaktuara nga djegiet, dielli, acari. Aloe Vera lidhet me H2O brenda qelizave ku ata formojnë një xhel, dhe kështu e bëjnë rigjenerimin e shpejtë të lëkurës dhe përmirësimin e elasticitetit. Përndryshe, Aloe përmban një përzierje komplekse e mbi 250 substancave biologjikisht aktive në dispozicion. Aloe është i dobishëm në ekzemë, herpes, psoriasis dhe infeksionet fungale, heq efekte në infeksione të ndryshme dhe alergjitë dhe është i suksesshëm në largimin e pikave të moshës. Mbron lëkurën nga rrezatimi dhe jep lagështin e duhur sepse depërton në shtresat më të thella lëkurës. Vitamina A rikthen qelizat e lëkurës së dëmtuar duke krijuar të reja, qelizat e shëndetshme dhe lëkura merr pamje të bukur . Mbron nga dielli. Vitamina E lëkurës së yndyrshme siguron elasticitetin shtesë dhe pamja prej kadifeje. Ndalon iritim dhe përmirëson qarkullimin. Vitaminat A dhe E së bashku e bëjnë lëkurën më të re dhe të shëndetshëm,duke rritur imunitetin e saj. Janë antioxidant.
Efekti:
– ushqen dhe regjeneron lëkurën
– Përmirëson performancën celular
– Rrit rrjedhjen e oksigjenit në lëkurë dhe forcon indet e saj
– Parandalimi vdekjen e indeve dhe stimulon rigjenerimin e re
– Forcon lëkurën dhe përmirëson qarkullimin
– Jep lagështi lëkurës dhe ruan ekuilibrin lagështi
– Mbron nga rrezet UV
– Bën lëkurën të butë,
Kujdesi:
Është e përshtatshme për lëkurë të thatë dhe të dëmtuar . Gjatë larjes nga lëkura hiqet filmi mbrojës e cila e mbëron lëkurën nga bakteriet dhe nga kërpudhat si dhe nga ndikimet tjera te jashtme. Prandaj është shumë me rëndsi që lëkurë ti ruhet filmi I vetë mbrojtës e cila humbet. Qumështi mund gjithashtu të përdoret për kujdesin e lëkurës së fëtyrës.