PREPARAT PËR PASTRIMIN E THEMBRAVE

SHIFRA: 9402

Karakteristikat : Petalim krema është i bazuar në vajra natyrore te luleve Calendula dhe glicerinës .

Veprimi : Petalim eshte krema për trajtimin dhe kujdesin e lëkurës se themberave në këmbë dhe bërryla . Rikthen lemueshmerine e lëkurës , butësni dhe elasticitetin vetëm pas disa ditësh te perdorimit . Ajo është konceptuar në mënyrë të tillë që një pjesë e kremes vepron në lëkurën te vdekur , zbut atë dhe e bën më të lehtë për të hequr qelizat e vdekura . Pasiqe shtresa e qelizave te vdekura zbutet, ato qeliza pastrohen por krema vazhdon të depërtojnë lëkurë të shëndetshme .

Prania e ekstraktit të Calendula officinalis ka një funksion si , zbutjen e lëkurës dhe stimulon qarkullimin gjakut . Calendula officinalis ne kombinim me përbërës tjerëmundeson të ushqyerit e mirë te qelizave he me kete arrihet lemueshmeri te themberrave dhe berrylave duke parandaluar formimin e depozitave të reja , forcim dhe plasaritje . Glicerina e bene hidratizimin e lëkurës dhe e ushqen ate dhemundeson qe lëkura te absorboj me lehte krema. Parfumi ne kreme freskon shputat. Krema nuk eshte e yndyrshme dhe absorbohet shpejt Metoda e përdorimit është :

Krema aplikohet duke fërkuar në lëkurë të pastër , këmbë, bërryla .. mëngjes dhe ( ose ) në mbrëmje .