KREMA PAS RREZITJES

SHIFRA: 9112
Freskon, mbron dhe ndihmon në lekure të thatë, ndihmon që lëkurës së irituar të kthehet lageshtia e humbur. Regjeneron lëkurën dhe siguron për një kujdes të pasur qetësues. Duke falenderuar begatisë së substancave aktive mbrojtëse, sistematikisht dhe në mënyrë efektive ushqen lëkurën, duke i ofruar lageshtinë e domosdoshme dhe elasticitet. Përqindja e lartë e ekstraktit të kalendulës në kremë parandalon zhvillimin e mikroorganizmave dhe përmirëson epitalizimin e lëkurës.