KREMA AROMATIKE

SHIFRA : 9202

Krema aromatike me prejardhje bimore ka arpme te lehte . Nuk permban alkohol prandaj edhe mu per kete shkak nuk e irriton lekuren e ushqen lëkurën dhe aroma e saj zgjat më shumë se parfume standarde sepse më pak avullohet. Zëvendëson 100 ml parfum.

EFEKTI: – Zvogëlon djersitje – Plotësisht e neutralizuar eren e djersës Perdorimi: Krema perdoret duke i lyer vendet pulsative në shtresa të holla.