GENTLEMAN GEL PER DUSH 3 ne 1 – me calendule dhe alatonin

9121 GENTLEMAN GEL PER DUSH 3 ne 1 – me calendule dhe alatonin

Geli per dush 3 ne 1 perdoret per larjen e flokeut, fytyres dhe tere trupit. Formula aromatike jep ndjenje te gjate te pastertise dhe freskise gjate tere dites. Eshte e pasur me materie te cilet stimulojne funkecionin mbrojtes te lekures duke falenderuar prezences se reagencave te bute, floket mbesin te buta dhe me shkelqim. Materiet active nga ekstrakti I kalendules dhe aletonit veprojne ne lekure ashtu qe lekura pas tretmanit mbetet hidratante, me arome dhe e mirembajtur. Ka perdorim tek te gjitha tippet e lekures.
Geli per dush 3 ne 1 perdoret per larje te flokeve dhe te trupit.
Permban acid hijalurik e cila regjeneron lekuren dhe zbut floket. Poashtu ka kondecioner te bute.
Allantoini si materie active ndihmon ne formimin e qelizave te reja te lekures, ndikon ne cirkulimin dhe regjenerimin e lekures se kokes.
Kondicioneri I bute nga ekstrakti I Calencules dhe allentoini ndikon ne mbrojtjen dhe zbutjen e lekures.
Ekstrakti I Calendules ndikon ne rrenjen e flokut duke shpejtuar rritjen dhe nuk lejon tharjen e flokut.
Perdoret ne te gjitha tippet e lekures.