LOSIONI PËR MESHKUJ PAS ROJËS

SHIFRA: 9305
Karaktristikat :
Losioni është bërë nga materiale të zgjedhura të cilat janë : alkooil etilik , ekstrakti i hithave , acidi borik , alantion , kremafor .
Alkooil etilik dezinfekton lëkurën dhe parandalon irritimin me avullimit të shpejtë .
Te njëjten funksion e ka edhe mentoli e cila fitohet me ekstraktim special te mentes dhe ekstraktin e hithave.
Acidi borik neutralizion grimcat të mbetura të sapunit dhe i jep lëkurës një pH natyrore të 6,5-7 .
Alantion përshpejton rigjenerimin e qelizave ,pastron indet nekrotike dhe përshpejton krijimin e qelizave të reja .
Kremafor ( PEG – 40 – vaj special i ricinusit ) që mbron lëkurën nga efektet negative të mjedisit duke neutralizuar efektin e alkoolit .
Ekstrakt hithërave rrit imuniteti i lëkurës , qeteson lëkurën dhe ka veprim kunder viral . Poashtu ja kthen lagështin e lëkurës .
Losion është antibacterial dhe dezinfektues. Korrigjon efektet dëmtuese të rrojes , neutralizon alkalinitetin që ndodh pas përdorimit të sapunit dhe kthen yndyren e fytyrës , duke krijuar një shtresë e hollë të lëkurës .