LIMES 21 KREMA

SHIFRA : 9308
KARAKTERISTIKAT:

Formula ushqyese – Për të gjitha llojet e lëkurës

• Regjeneron dhe e ushqen lëkuren
• Redukton rrudhat
• Hidratizues
• Mbrojtës ng UV

21 Substanca active
– Ekstrakt I rrënjes nga bima Jam i egër
– Ekstrat I farave Timarindus Indica
– Ekstrat I fasules së gjelbërt MUNG
– Gliceride dhe triglyceride nga vaj i ullinjit

Limes 21 krema me 21 substanca active
Formula ushqyese për të gjitha llojet e lëkures

Rezultati
Zvogëlon rrudhat
Pengon paraqitjen e pikave dhe njollave në fytyrë si dhe i zbut ato egzistuese

Pas 4 jave lëkura është e ushqyer dhe e përforcuar

Limes 21 krema është burim I shëndetit dhe bukurisë, të cilën na e dhuron natyra nga të gjitha anët e botës.
Përbamja ushqyese ndikon në rgjenerimin e lëkurës dhe zvogëlimin e rrudhave jo vetëm ne thellësi por edhe në vellim.
Formula forconimunitetin e lëkurës dhe forcon rezistencën ndaj ndikimeve të dëmëshme nga jashtë.
Vitaminat në kombinim me strukturën e materieve aktive mundëson hidratim të lëkurës dhe zvogëlon intenzitetin e pikave dhe të njollave.
Ruan dukjen rinore të lëkurës.
Ka spekter të gjërë në ruajtjen e lëkurës së shëndosh dhe funksionin normal të lëkurës e cila është e ekspozuar faktorëve negative siq është stresi, plakja,apo ndikimi I dëmshëm I rrezeve UV.

Limes 21 krema është struktura e ndërlikuar e përbërsve të zgjedhur me kujdes nga natyra të bimëve të rralla të gjithë planetit tone.

• Ekstrat i rrënjës së bimës JAM I EGËR
Në popull njihet si bima e grave. Rritet ne plantazhet e Meksikës.
Funksioni I saj është të formoj kolagjenin dhe me këtë mundëson forcimin e filmit lipid të lëkurës. Me këtë ripertrihet sistemi Anti Age në menyrë natyrale dhe kjo e ruan dukjen rinore te lëkurës.
• Ekstrat i farave TIMARINDUS INDICA
Ka prejardhjen nga Azia jugelindore.
Përmban polisaharide si materie active, të cilat kanë rolin e aktivizimit natyral të mbrojtësve të lëkurës. Rruan lagështine e lëkurës dhe nuk lejon në tharjen e saj.
Limes 21 krema është bazë për lëkurën e cila është e ekspozuar stresit.
Duke falenderuar materieve mbron lëkurën nga ndikimet e dëmshme të rrezeve UV.
Paraqet preventive në paraqitjen e pikave dhe njollave në lëkurë.

• Ekstrat I fasulës së gjelbërt MUNG
Rritet në INDI. Qysh në kohërat e herëshme popujt e atyre viseve ku rritej fasulja e gjelbërt MUNG kanë përdorur për shërimin e Dermatitisit ( skuqja në lëkurë) si dhe shërimin e varëve.
Aktivizon sistemin imun të lëkurës

• Gliceridet dhe trigliceridet nga vaji i ullinjit nga Mesdheu e cila regjeneron materijet aktive dhe jep ngjyrë të murëm lëkurës dhe zbut lëkurën.