Krema natyrale – për natë

SHIFRA: 9217

Krema natyrale ushqyese lyhet dhe absorbohet lehtë nga lëkura. Ndikimi I thellë përshpejton metabolizmin e qelizave të cilat mundësojnëhidratizimin e lëkurës. Efekti maximal vërehet nëse krema përdoret pasiqë lëkura të pastrohet me losion.
Përdorimi:
Krema përdoret në mbrëmje, por në varësi edhe nga lloji I lëkurës, krema mund të përdoret edhe gjatë ditës. Krema eshte mjaftë e yndyrshme, prandaj edhe përdoret edhe me sasi shumë të vogëla. Preferohet personave të cilët kanë lëkurë të thatë dhe të plasaritur.