KREMA E PËRDITËSHME PËR FAMILJE

SHIFRA: 9201

Karakteristikat

Perberja: Përmban ekstrakt të kantarionit dhe të calendulës, mbëron dhe mirëmban lëkurën e fytyrës dhe të trupit. Kombinimi I ekstraktit të calendulës dhe të kantarionit kanë ndikim kozmetikë në lëkurë.

Calendula: ka ndikim antiiritues dhe lëkurën e irituar e normalizon. Ka ndikim qetësues, shërues, sidomos në të skuqurit e lëkurës dhe lëkurë të irituar. Përmirëson qarkullimin, e ushqen lëkurën dhe mundëson në regjenerimin e shpejtë të lëkurës duke I përtrirë qelizat të reja.

Kantarioni: rrit imunitetin e lëkurës, dezinfekton, e pastron lëkurën, lehtëson epitelizimin, largon epitelin së bashku me calenduën.

Glycerina e ushqen dhe shumë më tepër e hidratizon lëkurën dhe mundëson që lëkura ta thithë kremën.

Efekti:

  • Mbëron dhe e mirëmban lëkurën e fytyrës dhe të trupit
  • Nuk I mbyll poret dhe shumë lehtë lyhet
  • Hidratizon lëkurën
  • Ka ndikim dezinfektues
  • Shpejt e shëron plagët, grithëjet dhe djegëjet
  • Qetëson proceset e ndezur të lëkurës

Përdorimi:

Krema lyhet një herë në ditë por sipas nevojës edhe më tepër  herë gjatë ditës, në fytyrë apo trup duke lënë të veprojë.

Përdoruesit:

Në kombinim me sapunin antibacterial ka veprime shumë të mirë mjekuese. Ndihmon në alergji, në infektime dhe këpurdha, vena të zgjëruara, hemoroide, sinuse, ejt.

Është shumë e mirë për në përdoriminpër mirëmbajtjen intime gjatë proceseve të ndezjes dhe sëmundjeve të shkaktuara nga këpurdhat, duke bërë dezinfektimin më parë me sapun antibacterial.