KREMA E DITËS

SHIFRA : 9219
KARAKTERISTIKAT :
Krem ushqen dhe hydratizon lëkurën . Substancat yndyrore nga Calendula formojne komplekset të lekures qe formojne filmin e padukshem e cila ushqen dhe e bën atë shumë të butë , ndërsa substanca ujore me parimet aktive depërtojnë thellë dhe të shkaktojë rritjen e qarkullimit – rinovimit të shpejtë qelizave . Në këtë krem është e përfshirë dhe e uji i argjendit , duke e bërë atë më efikas në detyrën e tyre .
Argjendi është në formën e grimcave më të vogla e rreth 0,001 mikronë lundrues në ujë duke ndërtuar argjendi koloidal , e cila ka një efekt shumë të antiseptik dhe qetësues në lëkurë .
Efekti:
Përdorimi Çdo ditë .
Mirembajtja :
Kremen mund te perorin të gjitha moshat dhe llojet e lëkurës dhe sidomos ku dehidratimi ka shkaktuar ndryshime degerativne të cilat janë te pasqyruar ndër të tjera në humbjen e aftësisë për të lidhin koloiden e lëkurës dhe mbajtjen e lageshtise në të. Prandaj ,krem ka një aplikim terapeutik . Duke përdorur kremin, lëkura të bëhet me i shëndetshëm dhe i mirembajtur .