KREMA E DITËS KUNDËR RRUDHAVE ME Q10 DHE KREATIN

Shifra:9115
Krema ditore Q10 përfaqson formulën unike e cila e ngrit Q10 natyrore dhe kreatinën në lëkurë. Kreatina përmirëson efektin e koemzimit Q10 në luftë kundër rrudhave. Në mënyrë natyrore kthen lëkurës freskinë dhe elasticitetin, përmirëson mikroqarkullimin e gjakut.
Efekti:
Vazhdimisht zbut rrudhat dhe parandalon formimin e rrudhave të vjetra. Ringjall qelizat e lëkurës, intenzivisht ngadalson procesin e moshimit. Rezultati: Mbas përdorimit, lëkura është e re, e shëndoshë dhe e ngrehur, rrudhat janë dukshëm të reduktuara. Është e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.

Përdorimi:
Përdoret çdo mëngjes, mbas pastrimit të fytyrës, me fërkim të lehtë.