DORËZA PËR PASTRIMIN E FYTYRËS

SHIFRA: 9117
Pastron lëkurën e fytyrës në mënyrë të thjeshtë dhe me efekt natyror. Tërësisht dhe shpejt heq kozmetikën dhe papastërtitë nga fytyra, bënë masazh dhe e përgatit lëkurën për tretman të mëtejshëm. Duke përdorur dorëzën eko për pastrimin e lëkurës nga grimi, lëkura është më e shëndetshme, ngadalësohet procesi i plakjes dhe formimi rrudhave. Lëkura nuk irritohet dhe për këtë arsye është e përshtatshme për lëkurë të ndjeshme.