PDP KONCENTRAT

SHIFRA: 9703

PDP Koncentrat Tregohet antiseptic menjëherë në momentin e përdorimit. Vepron në bakterije dhe viruse si dhe në kërpurdhat. Gjatë analizave është vrejtur pamundësia e rezistencës së mikroorganizmave, pranaj mund të përdoret për dezinfektim në rastet të incidenteve.