BAKTERI GEL 65ml

BAKTERI GEL 65ml 9700SHIFRA: 9700

Bakterigel- për larje te duarëve Është inovacion teknologjik me veprim të dyanshëm. Në moment I çfarros bakteriet, viruset dhe kërpurdhat në lëkurë. E zëvendson ujin dhe sapunin, dezinfekton dhe mirëmban lëkurën dhe lëkurës I kthehet hidrimi.