BAKTERI GEL 300ml

SHIFRA: 9701

Bakterigel- për larje te duarëve.

Është inovacion teknologjik me veprim të dyanshëm. Në moment I çfarros bakteriet, viruset dhe kërpurdhat në lëkurë. E zëvendson ujin dhe sapunin, dezinfekton dhe mirëmban lëkurën dhe lëkurës I kthehet hidrimi.