Çaji KARDIO

SHIFRA: 9603

Përbërësit:
Lule dhe gjethe murrizi, Salvia officinalis, kantarion, Melissa officinalis , Rosa canina, Origanum vulgare.

Efekti:
Përdoret për rregullimin e shtypjes së gjakut, pastron dhe forëcon enët e gjakut. Deikohet për rregullimin e shtypjes së lartë të gjakut, por mund të përdoret edhe për tension të ultë të gjakut.
Gjatë përdorimit për rregullimin e tensionit të ultë të gjakut, çaji përdoret në sasi të vogël dhe është e obligueshme kontrollimi I tensionit. Çaji ndihmon në uljen e tensionit të gjakut dhe në qetësim , prandaj mund të konsumojnë edhe personat të cilët kanë problem me gjumë duke pirë para gjumit. Mund të kombinohet me çaj nr 1 (çaj Rankin) dhe nr 2 (çajin për tretje).
Perdorimi:
Një qese në 2 dl ujë të valë. Çaji ftohet dhe pihet në sasi të vogla dhe sa më shpesh të jetë e mundur. Pihet 2-3 gota çaj në ditë duke kontrolluar tensionin . Përmbajtja e qese mund të pihet edhe duke u përzier me kos.