PRODUKTET

Shifra EMËRTIMI Pak. ÇMIMI PËR KONSMATOR
KOLEKCIONI PER PASTRIM  
9001 PASTA PËR AMVISËRI 550gr 2.84
9003 DETERGJENT PËR XHAMA 500ml 3.54
9004 XHELE PËR SANITARI 500ml 4.54
9005 ZBUTËS I TESHAVE 500ml 4.73
9006 KONCENTRAT PËR TESHA 500ml 6.69
9007 KONCENTRAT PËR ENË 500ml 7.08
9008 KONCENTRAT UNIVERZAL PËR PASTRIM 500ml 7.08
9009 KONCENTRAT PËR TEPIHA 500ml 6.69
9010 KONCENTRAT PËR NJOLLA 150ml 3.97
9012 FRESKUES I TESHAVE  500ml 4.73
9016 SHKËLQYES ABRAZIV 600gr 2.84
9017 KONCENTRAT PËR ENË 250ml 3.97
9018 KONCENTRATI PER MAQINË TË ENËVE 500ml 8.49
9307 ANTISTAT.PREPARAT PËR PASTRIMIN E XHAMAVE 25ml 2.84
9002 PASTA PËR DUARË 550gr 2.84
9011 KONCENTRAT PËR PASTRIMIN E DYSHEMEVE 500ml 6.69
9013 KONCENTRAT PËR PASTRIMIN E MERMERIT DHE PLLAKAVE TË QERAMIKËS 500ml 5.10
9014 SHAMPON PËR TEPIHA 500ml 500ml 5.10
KOZMETIKË  
9101 SHAMPON PËR FLOKË TË THATË 500ml 3.74
9102 SHAMPON PËR FLOKË TË THATË 250ml 2.47
9103 SHAMPON PËR FLOKË TË YNDYRSHËM 500ml 3.74
9104 SHAMPON PËR FLOKË TË YNDYRSHËM 250 ml 2.47
9105 SHAMPON PËR ÇDO DITË 500ml 3.74
9106 SHAMPON PËR ÇDO DITË 250ml 2.47
9107 SAPUN I LËNGËT PËR DUARË DHE TRUP 500ml 4.54
9108 SAPUN I LËNGËT ANTIBAKTERIAL 250ml 4.54
9109 SHAMPON KUNDËR ZBOKTHIT 250ml 5.66
9121 GENTLEMAN GEL PER DUSH 3 ne 1  250ml 5.66
9110 BALZAM PËR FLOKË 250ml 4.14
9111 BIO KRYPË AROMATIKE 450g 3.40
9112 KREMA PAS RREZITJES 200ml 16.42
9204 KREMA ANTIRID 15ml 5.89
9206  KREMA E NATËS KUNDËR RRUDHAVE ME KOLAGEN DHE ACID HIJALURON 50ml 11.41
9115 KREMA E DITËS KUNDËR RRUDHAVE ME Q10 DHE KREATIN 50ml 14.16
9116 KREMA ANTIRID ME Q10 15ml 8.49
9308 LIMES 21 KREMA 15ml 38.27
9117 DORËZA PËR PASTRIMIN E FYTYRËS kom 5.66
9118 QUMSHTI PËR FYTYRË DHE TRUP 200ml 13.31
9119 PARFIM KREMA 30ml 6.79
9120 LADY KUPKA 250ml 5.66
9200 KREMA SPA 100ml 6.23
9201 KREMA E PËRDITËSHME PËR FAMILJE 150ml 6.69
9202 KREMA AROMATIKE 30ml 5.66
9203 GALANT KREMA – për mirëmbajtjen e gjësendeve të lëkurës 100g 6.49
9207 ANTICELULIT KREMA 200ml 12.18
9208 KREMA PËR MIRËMBAJTJEN DHE ZBUTJEN E DUARVE 100ml 4.54
9209 SILIKO SERUM PIKAT 30ml 9.06
9210 PAKETIMI PËR FLOKË 250ml 4.82
9211 QUMËSHT PËR TRUP NGA ALOE VERA 200ml 12.18
9212 DEZODORANS ALOE VERA 100ml 11.05
9213 DEZODORANS ALOE VERA TESARA 100ml 11.05
9214 LLAKU PËR FLOKË 225ml 9.06
9215 BRILJANTIN 150ml 8.21
9216 GEL PËR FLOKË 200ml 4.54
9217 KREMA NATYRALE PËR NATË 60ml 9.91
9218 TONIK PËR PASTRIMIN E FYTYRËS 200ml 6.23
9219 KREMA E DITËS 100ml 12.75
9220 NOKTALIN KREMA PËR THONJË 60ml 5.66
9221 ROLL ON PER MASHKUJ 65ml 5.67
9222 ROLL ON PER FEMRA 50ml 5.12
9223 ROLL ON PER FEMIJE 30ml 4.25
9301 PASTA PËR DHEMBË “ROSADENT” 100gr 5.89
9302 PASTA PËR DHEMBË“BELADENT”  100gr 5.89
9303 PREPARAT PËR SHPËRLARJEN E GOJËS  80ml 5.66
9305 LOSIONI PËR MESHKUJ PAS ROJËS 135ml 4.82
9306 SPREJ PËR FRESKIMIN E GOJS 25ml 3.40
9309 FLORA KREMË PËR MIRËMBAJTJEN E TRUPIT 225ml 13.31
9310 FLORAFIT VAJI PËR MASAZHË 200ml 6.69
9311 MICELARNA VODA 250ml 6.36
9400 KOSALIM 150ml 42.45
9401 MELEM KUNDËR DJERËSITJES SË KËMBËVE 150ml 10.76
9402 PREPARAT PËR PASTRIMIN E THEMBRAVE 150ml 10.48
9403 MELEM PËR VENA 100ml 11.33
9404 MELEM PËR QETËSIMIN E DHIMBJEVE 100ml 10.76
9405 HEMOLIM 100ml 5.66
KOLEKCION PËR BEBA  
9113 SHAMPON PËR FEMIJË 250ml 3.40
9114 SHAMPON PËR BEBA 250ml 3.97
9205 KREMA PËR BEBA 55ml 2.95
DEZINFEKTUES  
9700 BAKTERI GEL 65ml 3.41
9701 BAKTERI GEL 300ml 6.30
9702 BAKTERISTOP 500ml 6.25
9703 PDP KONCENTRAT 500ml 6.70
KOLEKCIONI I QAJ  
9601 Çaji RANKIN 40 qese 9.35
9602 Çaji PROBAVIT 40 qese 9.35
9603 Çaji KARDIO 40 qese 9.35
9604 Çaji METABO 40 qese 9.35
9605 Çaji DIJABETIN 40 qese 9.35
9606 Çaji URINO 40 qese 9.35