PASTA PËR DUARË

SHIFRA: 9002
Karakteristikat:
Permban Calendula dhe glicerine dhe shume mire vepron ne lekure.Zevendson 2,5 kg. te pastes se thjeshte per duare.
Veprimi:
Me permbajtjen e saj, kjo paste eshte ideale per pastrimin e duarve shume te perlyera gjate punes ne industri, punetori te mekanikeve, zanateve, minjerave, bujqesi, etj. Me sukses pastron Duarte nga vaji i maqinave, naftes dhe te gjitha vajrave minerale dhe me prejardhje biologjike. Pasta per duare permban materie aktive te cilet pastrojne papastertite nga lengjet, barit, pemeve he perimeve. Si paste ekologjike perdoret edhe ne industrine e ushqimit dhe ameviseri. Calendula dhe glicerina garantojne se duarte pasi qe te pastrohen me kete paste do te mbeten nje kohe te gjate te bute dhe te mbrojtur. Çdo preparat per pastrim permban materie aktive qe vepron ne papastertite. Vetem uji, nuk mund te pastroj papastertit nga lekuar, prandaj prezenca e ketyre materieve active shpesh e iritojne lekuren gjate pastrimit. Calindula e ka rolin qe te trete materijet aktive pas shperlarjes me uje dhe i neutralizon ato materie.Prezenca e glicerines mundeson qe lekures ti kthehet lageshtia dhe butesia e duhur te cilat preparati I merr. Pra regullon lageshtine dhe butesine e lekures. Nese ne lekure egziston parapraisht ndonje plage, prerje apo grithje, Calindula e ka per detyre qe te mbroj nga ndikimet negative dhe ndikon ne sherimin e tyre. Mënyra e përdorimit: Duarte e lagura i , ferkojme mire dhe i lajme me uje.