KONCENTRAT PËR PASTRIMIN E DYSHEMEVE

SHIFRA: 9011
Permban perqindje te materijeve aktive te cilat se bashku me burzilokun kane ndikim antibakterial.
Veprimi:
Perdoret per pastrimin e siperfaqeve te betonit, te qeramikes, te plastikes dhe siperfaqeve te tjera. Perdoret per pastrimin e dyshemeve, korridoreve, aeroporteve, therretoreve. Ka arome te kendshme ( ere te pishes), nuk formon shkume prandaj edhe mu per kete mund te perdoret edhe per pastrim te dyshemeve me maqine. Menyra e perdorimit: Dozimi behet sipas shkalles se ndotjes. Ne 5l uje shtohet 5 ml koncentrat ( 1 kapak ), me nje koncentrat mund te behen 100 larje.