MELEM KUNDËR DJERËSITJES SË KËMBËVE

SHIFRA : 9401
Karakteristikat :
Melemi eshte nga ekstrakti i borzilokut dhe vitaminave.
Veprimi :
Ocimum Basilicum ,vepron si antiseptik ( paranalon zhvillimin e mikroorganizmave ) dhe si antibakterial . Nepermes vitaminave behet mirembajtja e lekures kurse formula speciale e aluminit, silikonit dhe acid borik vepron ashtu qe parandalon djerresitjen dhe ne te njejten kohe i eliminon bakterijet.
Në mënyrë shume efikase parandalon zhvillimin bakterial dhe te kepurdhave në sipërfaqen e lëkurës se kembeve . Në kete mënyrë vie deri te tretja e djerrses dhe me kete neutralozohet edhe era e keqe .
Perdorimi :
Kembet e pastruar me pare me sapunin e lenget antibakterial, sterpiken me melem kunder djeresitjes se kembeve. Per te arritur efektin e duhur duhet qe veprimi te perseritet 15 dite me rend. Pastaj behet nje pauze dhe veprimi perseritet .