SILIKO SERUM PIKAT

Shifra: 9209

Karakteristikat: Përmban formulën special për mbrojtjen e flokëve të ngjyrosura. Është i pasur me vitamnën E dhe përbërës për regjenerimin e majeve të flokëve të dëmtuara. Efekti: Përbërës ekologjik, ushqen , ripërtin dhe kthen shkëlqimin e flokëve. Kjo është formula speciale e kombinimit të silikonit e cila mirëmban flokët, mbron flokët e dëmtuara dhe mirëmban flokët e thata. Mënyra e përdorimit: Një sasi e vogël e këtij serumi të aplikohet me gjishta ne majet e flokëve. Mund të aplikohet në flokët e thata ose të lagura. Vërejtjet nga rrjeti: Është mbrojtës i shkëlqyer për flokët që janë gjatë të eksponuara diellit.